Bete hutsuneak hitz egokiarekin [Heziketa berezia - LMH] (: Proyecto Agrega, 2012)
Pantailan zenbait esaldi agertuko dira eta komunztadura eta zentzua izateko ?zer? hitza falta da. Ikasleak hitz hori jarri beharko du hutsunean.
Ikasgelan kontzepturik nagusienak azaldu ondoren erabil daiteke; bestela, berriz, ikasleek unitatea egin dezakete eta ondoren edukiak errepasatu edo argitu. Irakasleak erabakiko du unitateko ebaluazio-zatia autoebaluazio ariketa bezala erabili ala amaierako ebaluazio ariketa izan. Izatez, azkeneko zeregin horretarako diseinatu zen.
LMH - Heziketa berezia
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak