Bete hutsuneak hitz egokiarekin [Heziketa berezia - LMH] (: Proyecto Agrega, 2012)
Pantailan zenbait esaldi agertuko dira eta komunztadura eta zentzua izateko ?zer? hitza falta da. Ikasleak hitz hori jarri beharko du hutsunean.