Lan sinpleak interpretatzea [Arte Hezkuntza-Musika, LMH 3-4] (: Proyecto Agrega)
Musika jotzea.
Ezagutza mota: erazagutzailea, prozedurazkoa
LMH, 3-4.maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak