Errepika-zeinuak [Arte Hezkuntza-Musika, LMH 3-4] (: Proyecto Agrega)
Musikan ohikoak diren errepikapen-zeinuak identifikatzeko ikasketa-helburua.
Helburu didaktikoak: musika-hizkuntzan ohikoenak diren errepikapen-zeinuak.
LMH, 3-4.maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak