Nota-irudiak eta musika-isiluneak [Arte Hezkuntza-Musika, LMH 3-4] (: Proyecto Agrega)
Pentagrama ezagutzeko eta notak musika-tarteetan kokatzeko ikasketa-helburua
Ezagutza mota: erazagutzailea, prozedurazkoa
LMH, 3-4.maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak