Musika-tresnen soinua [HH] (: Agrega, Eusko-Jaurlaritza)
Marrazkiko musika-tresna baten gainean klik egindakoan honakoak entzuten dira: tresnaren izena, dagokion taldea eta tresna horrekin jotako melodia labur bat.
Haur Hezkuntza
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak