Ezetz asmatu zer soinu den! [HH] (: Agrega, Gobierno de Canarias)
Ikasgelan kontzepturik nagusienak azaldu ondoren erabil daiteke; bestela, berriz, ikasleek unitatea egin dezakete eta ondoren edukiak errepasatu edo argitu. Irakasleak erabakiko du unitateko ebaluazio-zatia autoebaluazio ariketa bezala erabili ala amaierako ebaluazio ariketa izan. Izatez, azkeneko zeregin horretarako diseinatu zen.
Haur Hezkuntza - 2. zikloa
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak