Ezetz asmatu zer soinu den! [HH]
Ikasgelan kontzepturik nagusienak azaldu ondoren erabil daiteke; bestela, berriz, ikasleek unitatea egin dezakete eta ondoren edukiak errepasatu edo argitu. Irakasleak erabakiko du unitateko ebaluazio-zatia autoebaluazio ariketa bezala erabili ala amaierako ebaluazio ariketa izan. Izatez, azkeneko zeregin horretarako diseinatu zen.