Apa-apa : irakurtzeko eta idazteko liburuxka / Margarita Falgás, Rosa Marzo ; irudiak, Montse Español - Falgás Isern, Margarita (Apa-apa (Teide), 2005)
Hamabi liburuxka hauek idatzizko hizkera bere bi trebetasunetan lantzen dute: ulermena, irakurtzea; eta adierazpena, idaztea.