Euskarazko hitz-bukaeren hiztegi eguneratua - UZEI (Donostia) (2017)
so da baliagarri hitzak atzekoz aurrera sailkatu dizkigun hiztegia. Errimek ere modak jasaten dituzte eta garai batean inork erabiltzen ez zuen halako hitz hura gero denok erabiltzen dugu, norbaiti, behin, bururatu zitzaiolako. Miatu beraz, inor inoiz jabetu ez zen horrexen bila. Baina kontuz! Hau ez da bertsotan ongi egiteko inolako bermea. Hobetoxeago egitea ez al da nahikoa?
Keywords: Euskara -- Hiztegiak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegi elektronikoak sarean; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak