Energia berriztagarriak hiztegia (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2016)
Energia berriztagarrien inguruko terminologia biltzen du hiztegi honek, gaztelaniaz eta euskaraz. Euskararen Aholku Batzordearen Terminologia batzordeak onetsitako lan bat da, eta Euskalterm EAEko Terminologia Banku Publikoan sartu da hiztegia.
Keywords: Euskara -- Hiztegi poliglotak; Energia berriztagarriak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak; Baliabide digitalak