Zigor-arloa eta espetxe-zaintza hiztegia (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2016)
Zigor-arloa eta espetxe-zaintzaren inguruko terminologia biltzen du hiztegi honek, gaztelaniaz eta euskaraz. Euskararen Aholku Batzordearen Terminologia batzordeak onetsitako lan bat da, eta Euskalterm EAEko Terminologia Banku Publikoan sartu da hiztegia.