Jesu Christoren Lau Evangelioac batera Alcarturic / Pedro Antonio Añibarro ; sarrera ta edizioa, Mª Pilar Ciarrusta - Añibarro, Pedro Antonio (1748-1830) (Jarein (Labayru Ikastegia), 1991)
P. Antonio Añibarrok XIX. mendean Scio-ren Ebanjelio Alkartuetan oinarrituta eginiko itzulpena dogu hau. Edizinoaren egokitzaileak, ohar filologiko zehatzakaz hornidutez ganera, lan osoaren azterketa gramatikala egin dau liburuaren sarreran.