Zubererazko istorio, alegia eta ipuin irri-egingarri : "Gure Herria" aldizkariaren idazleak (1924-1939) - Coyos, Jean-Baptiste (Bilbo : Euskaltzaindia, 2013)
Liburu honetan Gure Herria aldizkarian 1924tik 1939ra argitaratu ziren zubererazko istorio, alegia eta ipuin irri-egingarri hautaketa bat eskaintzen da. Oro har, hogeita hamar testu hautatu ditugu: narrazioak, ipuinak, alegiak eta sailkatzeko errazak ez direnak. Gainera, bi testuri emendatu zitzaizkien musika-notak faksimiletan emanak dira.
Testua zubereraz
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak