Eusebio Erkiagaren gerraosteko elaberrigintza : (1958-1964) - Mielgo, Roberto; Amorebieta-Etxano. Udala; Labayru Ikastegia (Bilbo : Labayru Ikastegia ; Amorebieta-Etxano : Udala, 1995)
Eusebio Erkiagak gerra ostean egin eban, behinik behin, bere elaberri-lan nagusia. Liburu honetan 1958-1964 urteen artean argitara emon eban lanon azterketa literarioa egin gura izan da.
Bibliografia: 159.-162. or.
Aita Sainti Onaindia Beka 1991
Keywords: Erkiaga, Eusebio -- (1912-1993) -- Kritika eta interpretazioa; Euskal eleberrigintza -- Historia eta kritika -- XX. m; Monografiak