Eusebio Erkiagaren gerraosteko elaberrigintza : (1958-1964) / Roberto Mielgo Merino - Mielgo, Roberto (Aita Santi Onaindia beka (Labayru Ikastegia), 1995)
Eusebio Erkiagak gerra ostean egin eban, behinik behin, bere elaberri-lan nagusia. Liburu honetan 1958-1964 urteen artean argitara emon eban lanon azterketa literarioa egin gura izan da.