"Euzkerea" eta "Yakintza" aldizkarietako olerkigintza - Kortazar, Jon; Ramos Uranga, Gabriel; Amorebieta-Etxano. Udala; Labayru Ikastegia (Bilbo : Labayru Ikastegia ; Zornotza : Udala, 1995)
Liburu honetan gerra-aurreko aldizkari biotan agertu ziran olerkien eta olerkigileen azterketa egin da, euron bizitzaren eta lanaren barri emonez, eta obraren azterketa literarioa eginez.
Bibliografia: 125. or.
Aita Santi Onaindia Beka, 1989
Keywords: Euzkerea; Yakintza; Euskal poesia -- XX. m. -- Historia eta kritika; Monografiak