Apa-apa : irakurtzeko eta idazteko liburuxka - Falgás Isern, Margarita; Español, Montse; Marzo Castillejo, Rosa (Bartzelona : Teide, 2005)
Hamabi liburuxka hauek idatzizko hizkera bere bi trebetasunetan lantzen dute: ulermena, irakurtzea; eta adierazpena, idaztea.
Haur Hezkuntza
Letra larria
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak