Euskararen historia soziala (EHS) : argibide bibliografikoak (lehen emanaldia) - Intxausti, Joseba (1936-2023); Etxebeste, Izaskun; Segurola, Koro; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia, 2011)
Joanes Etxeberri bildumaren lehen zenbaki honek, Euskararen Histora Soziala egitasmoaren oinarri izango den bibliografia biltzen du. Aurrerago on-line argitaratuko da, beharrezko balitz, osotuago.
Keywords: Euskara -- Alderdi sozialak -- Bibliografiak; Soziolinguistika; Monografiak; Baliabide digitalak