Euskararen historia soziala (EHS) : argibide bibliografikoak (lehen emanaldia) / Joseba Intxausti ; euskaltzaindiko teknikari lankideak, Izaskun Etxebeste, Koro Segurola - Intxausti, Joseba (1936-2023) (Etxeberri bilduma (EHS), 2011)
Joanes Etxeberri bildumaren lehen zenbaki honek, Euskararen Histora Soziala egitasmoaren oinarri izango den bibliografia biltzen du. Aurrerago on-line argitaratuko da, beharrezko balitz, osotuago.