Andoaingo toponimia - Usabiaga Flores, Amaia; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia, 1993)
Egileak toponimoak duen kokapenari buruzko datuak azaltzen ditu. Zenbait kasutan, lortutakoak ez dira kokapena ziurtatzeko edo zehazteko nahikoak, eta horrelakoetan ikurrak ezarri ditu Amaia Usabiaga andreak.
Keywords: Geografia izenak -- - Andoain; Monografiak; Baliabide digitalak