Andoaingo toponimia / Amaia Usabiaga Flores - Usabiaga Flores, Amaia (Onomasticon Vasconiae (Euskaltzaindia), 1993)
Egileak toponimoak duen kokapenari buruzko datuak azaltzen ditu. Zenbait kasutan, lortutakoak ez dira kokapena ziurtatzeko edo zehazteko nahikoak, eta horrelakoetan ikurrak ezarri ditu Amaia Usabiaga andreak.