Gerezi-lorea : Japoniako kondairak - Delgado, Josep-Francesc; Olano, Antton; Ecsa-Corel artxiboa (Donostia : Elkar, 2003)
Kondaira hauek kultura japoniarraren adierazgarri txiki bat besterik ez dira. Japonian, musuzapi bat tolesteko erak musuzapi horren erabilera adieraz dezake:ezpainak xukatzeko, kopeta lehortzeko edo beste zerbaitetarako. Xehetasuna, ñabardura eta erritu-zaletasuna barne-barnean daramatza kultura japoniarrak. Liburu honetako ipuinek maitasunera, sentiberatasunera eta fantasiara gonbidatzen gaituzte.
2003.02.13
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Japonia -- -Elezaharrak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; EIMAk onetsitako materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura