Made in Galiza - Sende, Séchu; Rodriguez, Txerra (Tafalla : Txalaparta, 2012)
Umorez, fantasiaz, garraztasunez, hamaika ipuin labur idatzi ditu Sechu Sendek. Galizieraren egoera abiapuntu badute ere, euskal hiztunontzat biziki ezagunak diren egoerak zuzen eta zorrotz deskribatzen dituzte. Izan ere, euskaldunok, hizkuntza kontuetan bederen, lepoa ekialdera bihurtzeko ohitura dugu, baina mendebaldera bihurtuz gero, zer ikusi eta zer ikasi ere badugula frogatzen digu liburu honek
Made in Galiza
Keywords: Helduentzako Literatura