Azalpenak : 1931-1935 - Lauaxeta (1905-1937); Kortazar, Jon; Bilbao Bizkaia Kutxa; Labayru Ikastegia (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, 1982)
Lauaxetak Euzkadi egunkarian 1931/1935 bitartean idatzi zituan prosazko lanen hautapena: ipuinak, kontakizunak, literaturazko kritika eta eretxiak, eta bestelako gaietaz gogoetak.
Keywords: Helduentzako Literatura