Azalpenak : 1931-1935 / "Lauaxeta" Urkiaga´tar Estepan ; aukeraketa eta itzaurrea, Jon Kortazar - Lauaxeta (1905-1937) (Sutondoan (Labayru Fundazioa), 1982)
Lauaxetak Euzkadi egunkarian 1931/1935 bitartean idatzi zituan prosazko lanen hautapena: ipuinak, kontakizunak, literaturazko kritika eta eretxiak, eta bestelako gaietaz gogoetak.