Arranegi - Erkiaga, Eusebio (1912-1993); Sarriugarte, Iñaki (1953-2025); Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa ([Bilbo] : Labayru Ikastegia : Bilbao Bizkaia Kutxa, 1994)
1950ean Eusebio Erkiagak jaioterriari eskaini eutsan elaberri gogoangarriaren edizino barria, aurkezpen eta sarrera-lan luze bategaz hornidua.
Keywords: Helduentzako Literatura