Arranegi / Eusebio Erkiaga ; moldakuntza eta sarrera, Iñaki Sarriugarte - Erkiaga, Eusebio (1912-1993) (Sutondoan (Labayru Fundazioa), 1994)
1950ean Eusebio Erkiagak jaioterriari eskaini eutsan elaberri gogoangarriaren edizino barria, aurkezpen eta sarrera-lan luze bategaz hornidua.