Amaia : euskaldunak VIII. mendean - Navarro Villoslada, Francisco (1818-1895); Ramos, Rafael (1943-2000); Alkain Kazabon, Ipar (Berriozar]: Denonartean, 2013)
1982ko komikiaren argitalpen berria. Euskal epopeia nagusitzat joa, Amaia euskal historia, elezahar, tradizio, mito eta ohituren nahasketa konplexua da; hala nola intriga, pertsonaia, pasarte dramatiko edota eszena sentimentalena.
Keywords: Komikiak; Euskal Herria -- Historia -- VIII. mendea; Helduentzako Literatura