Amaia : euskaldunak VIII. mendean / F. Navarro Villoslada ;[gidoia eta marrazkiak, Rafael Ramos ; [itzultzailea, Ipar Alkain Kazabon] - Navarro Villoslada, Francisco (1818-1895) (Denonartean, 2013)
1982ko komikiaren argitalpen berria. Euskal epopeia nagusitzat joa, Amaia euskal historia, elezahar, tradizio, mito eta ohituren nahasketa konplexua da; hala nola intriga, pertsonaia, pasarte dramatiko edota eszena sentimentalena.