Maríak 20 urte ditu - Gallardo, María; Montorio, Bego; Gallardo, Miguel (1955-2022) ([Bilbo] : Astiberri, 2015)
Badira zazpi urte eta erdi María eta biok argitaratu zela "Maríak 20 urte ditu jada", eta Miguel Gallardo berriro datorkigu alabaren begiratua eta hark munduarekiko duen harremana kontatzera. María, artean ere, Kanarietan bizi da, eta aita Bartzelonan, handik hiru ordura hegazkinez. Jada ez dira resort batera joaten oporretan,giriez nekatu baikara azaltzen du Miguel Gallardok irribarrez.Orain, uda partean, Bartzelonara eta eta Costa Bravara joaten gara. Elkarrekin pasatzen duten udako hilabete eta erdi horretako egunkaria da hau, egiten dituzten eta gertatzen zaizkien gauzena.
Keywords: Autismoa; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura