Titiriteroen ipuinak / ipuinen idazleak, Miren Amuriza... [et al.] ; ilustrazioak, Nagore Txintxurreta ; Urtxintxa Eskola - Bizkaia - Amuriza, Miren; Txintxurreta, Nagore (Urtxintxa Eskola - Bizkaia, 2012)
DVD.CD.LIBURUA. Zeinu hizkuntzan, brailez, entzuteko, irakurtzeko eta ikusteko liburua. Argitalpen berria. 8 ipuin, euskal kulturako 8 lagun esanguratsuren eskutik idatziak. Kulturartekotasuna, hezkidetza, inklusioa eta euskara ardatz, haurrei eta hezitzaileei zuzendutako balioen ipuin sorta.