Koloretako munstroa - Llenas, Anna; Okodia Itzulpen Taldea (Bartzelona) ([Bartzelona] : Flamboyant, 2016)
Koloretako munstroak ez daki zer gertatzen zaion. Emozioekin nahastu egin da, eta orain nahasmena desegin behar du. Istorio erraz eta dibertigarria, haurrak eta helduak emozioen hizkuntza liluragarrian sartuko dituena.
5 urtetik aurrera (urdina)
El monstruo de colores
Keywords: Koloreak; Munstroak; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak