Koloretako munstroa / Anna Llenas ; [itzulpena, Okodia, itzulpen taldea] - Llenas, Anna (Flamboyant, 2016)
Koloretako munstroak ez daki zer gertatzen zaion. Emozioekin nahastu egin da, eta orain nahasmena desegin behar du. Istorio erraz eta dibertigarria, haurrak eta helduak emozioen hizkuntza liluragarrian sartuko dituena.