Solidarioak : 8. Kapitulua: Munduko Medikuak - Manzaneda, José ([Zornotza] : Izarbel, 2005)
Euskal Herriko garapenerako gobernuz kanpoko erakunde nagusiak (GGKEak edo ONGDak) aurkezten dira, ikasleak elkartasun giroan sartzeko asmotan.
1. bideoa: Munduako Medikuak; 2. bideoa: SEAD-aren Lagunak
2005
1.maila
2.maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak