Solidarioak : 8. Kapitulua: Munduko Medikuak / Gidoia eta errealizazioa: José Manzaneda - Manzaneda, José (Solidarioak, 2005)
Euskal Herriko garapenerako gobernuz kanpoko erakunde nagusiak (GGKEak edo ONGDak) aurkezten dira, ikasleak elkartasun giroan sartzeko asmotan.