Leitzaldea euskara bidean : Arano, Areso, Goizueta eta Leitzako lekukotasunak - Aranguren Urrotz, Gaizka; Zugarramurdi, Mª Jesús; Aizpuru, Mª José; Juana Mari Saizar; Olano, Mikel ([S.l.] : Nafarroako Gobernua, 2010)
2010ean grabatutako dokumental honek euskararen iturritik edaten duten Arano, Areso, Goizueta eta Leitzako euskaldunen lekukotasunak ditu ardatz, tokian tokiko.
Keywords: Euskalkiak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak