Leitzaldea euskara bidean : Arano, Areso, Goizueta eta Leitzako lekukotasunak / zuzendaria, Gaizka Aranguren ; elkarrizketatzaileak, M Ĵesus Zugarramurdi ... [et al.] - Aranguren Urrotz, Gaizka (Nafarroako Gobernua, 2010)
2010ean grabatutako dokumental honek euskararen iturritik edaten duten Arano, Areso, Goizueta eta Leitzako euskaldunen lekukotasunak ditu ardatz, tokian tokiko.