Elefante bat hegan - Zubizarreta, Patxi; Alonso, Aitziber ([Donostia] : Elkar, 2015)
Uholde Unibertsala gertatzean, egunetan izan zen euria, urak lur oso-osoa estali zuen eta Noek itsasontzi miresgarri bat eraiki zuen. Hori jende guztiak daki; baina elefante bakarra salbatu zela, eta arkan Jafet zuela adiskidea. Noeren semea, hori oso jende gutxik daki, eta liburu honek kontatzen du.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak itsasoan -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Elefanteak; Haur eta Gazteentzako Literatura