Elefante bat hegan / Patxi Zubizarreta ; marrazkiak, Aitziber Alonso - Zubizarreta, Patxi (Xaguxar (Elkar), 2015)
Uholde Unibertsala gertatzean, egunetan izan zen euria, urak lur oso-osoa estali zuen eta Noek itsasontzi miresgarri bat eraiki zuen. Hori jende guztiak daki; baina elefante bakarra salbatu zela, eta arkan Jafet zuela adiskidea. Noeren semea, hori oso jende gutxik daki, eta liburu honek kontatzen du.