Orain : kontzentrazioa lantzeko erlaxazio ariketak - Pintos, Marina ([Donostia] : Hik hasi, 2015)
Eskolan eta etxean kontzentrazioa lantzeko erlaxio ariketak haurrentzat zein helduentzat aproposak.
Bihotzaren argia ; Tximeletarekin arnasten ; Ortzadarraren erlaxazioa ; Isiltasunaren minutu magikoa ; Isiltasunaren minutu magikoak ; Gorputzaren errepasoa ; Argitasunak onartzen ; Berrindartzeko ariketa ; Orain ; Bakean ; Argia ; Prana (bizindarra)
Keywords: Laxatzea; Audioak