Orain : kontzentrazioa lantzeko erlaxazio ariketak / Marina Pintos - Pintos, Marina (Hik hasi, 2015)
Eskolan eta etxean kontzentrazioa lantzeko erlaxio ariketak haurrentzat zein helduentzat aproposak.