__Julia dinotsut - Arriolabengoa, Julen; Igoa Mikel; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa ([Bilbo] : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, Kultur Ekintza, 1988)
Liburu honek sei narrazino labur eta interesgarri ditu, bakotxak bere osotasunean gorputz bat hartzen dauela. Gaiak desbardinak dira, literatur maila ona agertuz.
Keywords: Helduentzako Literatura