__Julia dinotsut / Julen Arriolabengoa ; [marrazkiak, Mikel Igoa] - Arriolabengoa, Julen (Galburua (Labayru Ikastegia), 1988)
Liburu honek sei narrazino labur eta interesgarri ditu, bakotxak bere osotasunean gorputz bat hartzen dauela. Gaiak desbardinak dira, literatur maila ona agertuz.