Argilunak begietan - Unzueta Zamalloa, Lourdes; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa ([Bilbo] : Labayru ikastegia ; Bilbao-Bizkaia Kutxa, 1991)
Handik eta hemendik, umetaroko egunerokotasunaren joan-etorritik hasi eta irudimenezko lehenaren eta orainaren arrakaletan, begirada geuntzen daben argilunak agertuko dira kontakizun-sorta honetan.
Keywords: Helduentzako Literatura