Argilunak begietan / Lourdes Unzueta Zamalloa - Unzueta Zamalloa, Lourdes (Galburua (Labayru Ikastegia), 1991)
Handik eta hemendik, umetaroko egunerokotasunaren joan-etorritik hasi eta irudimenezko lehenaren eta orainaren arrakaletan, begirada geuntzen daben argilunak agertuko dira kontakizun-sorta honetan.