Dalila - Uruburu Totorikaguena, Laura; Labayru Ikastegia; Bizkaiko Aurrezki Kutxa. Kultur Ekintza (Bilbo : Labayru Ikastegia ; Bizkaiko Aurrezki Kutxa, Kultur Ekintza, 1986)
Hamazortzi urteko gazte baten bizimodua goitik behera aldatuko da Dalila ezagutu eta gero. Benetan izan leitekezan gertaerak eta fantasiak katigatzen dira lan honetan.
Keywords: Helduentzako Literatura