Dalila / Laura Uruburu Totorikaguena - Uruburu Totorikaguena, Laura (Galburua (Labayru Ikastegia), 1986)
Hamazortzi urteko gazte baten bizimodua goitik behera aldatuko da Dalila ezagutu eta gero. Benetan izan leitekezan gertaerak eta fantasiak katigatzen dira lan honetan.