Pike eta Pitito - Agurrutza, Xabier; Romero, Kutxi (Tafalla : Txalaparta, 1994)
Potolera eta Berriaingo Goienetxea baserria ardaztzat duen kontakizun goxoa dugu Pike eta Pitito. Pike eta Pititoren arteko harreman bereziak kolore biziz tindatuko ditu biok elkarrekin izandako bizipenak, nahiz eta abentura handia Pititok bakarrik egin behar...
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Abeletxeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak