Pike eta Pitito / Xabier Agurrutza ; [marrazkigilea, Kutxi Romero] - Agurrutza, Xabier (Axuri beltza (Txalaparta), 1994)
Potolera eta Berriaingo Goienetxea baserria ardaztzat duen kontakizun goxoa dugu Pike eta Pitito. Pike eta Pititoren arteko harreman bereziak kolore biziz tindatuko ditu biok elkarrekin izandako bizipenak, nahiz eta abentura handia Pititok bakarrik egin behar...